MTB hjelm anmeldelse

Jeg har langt om længe erkendt at det ikke holder at kører mountainbike i skoven med en skater/bmx hjelm. Selvom der bedre mulighed for at sætte stickers på og udtrykket er langt mere dirtjump/street, så er det sgu for varmt at køre med ...og udtrykket passer heller ikke rigtig til ture i skoven.

Jeg har fÃ¥et en ny enduro type hjelm fra KALI Protectives der laver superfedt beskyttelsesudstyr til actionsport og holder udtrykket 100% rad! Jeg fik hurtigt idéen til at lave første produktanmeldelse pÃ¥ min YouTube kanal men det viste sig at være noget mere besværligt end jeg lige havde forudset.

Min første idé var at jeg ville finde et udendørs sted og sidde og tale om hjelmen. Jeg lavede lidt hurtig research og skriv et par noter og tog afsted. Det kom ikke rigtig til at fungerer - ikke mindst fordi det regnede og jeg prøvede at optage med min telefon osv. osv.

Næste plan var at jeg bare ville sætte mig i stuen og tale foran mit GoPro og det gjorde jeg så, men havde ikke meget tid og ville bare have den i kassen .. det viste sig at kræve en hel del retakes og det var svært at få leveret en blanding af sellingpoints/info og hvad jeg personligt lægger vægt på, på en flydende måde, så det træk tænder ud mens klokken tikkede.

Jeg endte dog med et nogenlunde hæderligt resultat, som jeg har fået klippet sammen og samtidig fået lidt erfaring med iMovie, som jeg ikke har prøvet før, men som bliver mit fremtidige videoværktøj.

Allerede nu har jeg en hel del idéer til hvad jeg skal gøre bedre næste gang og hvordan jeg vil prøve at gribe det an...og det er jo lige præcis hvad hele vlog idéen går ud på: At lære og blive bedre, så jeg kan bruge evnerne i mit job.

Anyway - her er videoen!

Giv den gerne et like eller en kommentar - og husk at subscribe til min kanal.

Jeg takker.




Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram