Jeg starter en ny vlog


Her er første video på min nye YouTube kanal / vlog. Jeg har længe gået med en idé om at starte en kanal inspireret af dem jeg selv følger. Jeg har tidligere forsøgt at lave et par videoer, men det er ikke blevet til noget.

Udfordringen for mig (og sikkert for mange andre også) er at tale foran kameraet, specielt hvis det er ude blandt andre. Men nu prøver jeg at tage udfordringen op - ikke mindst for at blive bedre til det.

Det virker som om at man uundgåeligt skal igennem de første mange videoer, hvor man starter ud, laver fejl og så langsomt finder formen og bliver mere komfortabel foran kameraet. Den proces er jeg meget bevidst om og i stedet for at bruge for meget tid på hver video, hvor jeg forsøger at rette fejlene, vælger jeg bare at udgive dem og så prøve at gøre det bedre i den næste.

Jeg har overvejet om jeg skulle gå for engelsk eller dansk, men har besluttet mig for, for nemheden skyld og for at kunne tale mere "frit og flydende" foran kameraet at gå for dansk.

Indholdet i kanalen bliver af samme skuffe som her på bloggen: Actionsport og hvad der sker i mit liv, så jeg håber du vil følge med og subscribe/like mine videoer på www.youtube.com/kennethpeternielsen

Unknown

1 kommentar:

  1. Cook additionally confirmed that SkyCity was working with Brian Martin KC, who is main the unbiased review into SkyCity Adelaide, and is supplying varied data and documents to him. Martin as a result of|as a end result of} of} report again to the regulator by 1 February 2023. Situation in Macau was stable and demand to go to the city was increasing, the federal government 카지노사이트 had decided to offer e-visas. He mentioned the Alabama Council on Compulsive Gambling stays neutral on playing itself, but focuses on when playing has turn out to be a problem in someone’s life.

    SvarSlet

Instagram