Bushcraft dansk outdoor kortfilm



I sidste uge afholdt Dansk Adventure Film Festival (DAFF) deres optakt/filmaften event Outdoor Moments i Grand Teatret i København. Det var en aften med 10 kortfilm, 3 trailere for film der bliver vist på festivalen, samt et par sponsor giveaways og rundede af med en øl ude foran.

Der var en lille smule knas med teknikken og jeg savnede lidt mere tight afvikling af præsentationer og speak mellem filmene, men det var småting og jeg havde en super hyggelig aften.

DAFF giver en fantastisk mulighed for at få biografoplevelser både inden for ens egne genrer, men også at give et indblik i adventure/outdoor genrer man ikke selv kender indgående til eller har oplevet før.

Denne aften hæftede jeg mig specielt ved Bushcraft, der handler om Troels, der tager på ture til Danmarks kyster hvor han overnatter og lever et mere simpelt outdoor liv uden så meget grej. Vi ser ham bl.a. lave et shelter og tænde et bål med en bue osv. mens han fortæller hvad der tiltrækker ham ved netop denne genrer.

Jeg kendte slet ikke til begrebet "bushcraft" men det var sgu spændende at få et lille indblik i og en meget tiltalende film.

Hele filmen kan ses på Vimeo herover.

Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram