Min Pennyboard film

I sommers fik jeg lavet og udgivet mit længste og mest omfattende filmprojekt til dato - mit "Pennyboard summer edit 2015"


Jeg samlede footage over hele sommerferien med mit GoPro. I løbet af de uger hvor jeg filmede holdt jeg sommerferie med familien, så det var kun lige når jeg havde lejlighed til at snuppe en kort session ind i mellem. Der er footage fra Islands Brygge og Amager Strand i København, Lalandia i Rødby, Sandby/Tårs på Lolland og fra Sønderborg/Sønderjylland.

Jeg har både et almindeligt 22" Pennyboard og et 27" Penny Nickel med griptape. Det meste er lavet med 22" da jeg dels bedre kan li' den størrelse og det dels er meget nemmere at have med rundt. Der er dog et par enkelte clips med hvor jeg kører på Nickel boardet, der er bedre til tricks.

Jeg havde før lavet et par "Penny cruise edits", hvor jeg filmede en/to dage til hver edit, men jeg havde ikke før lavet et projekt hvor jeg samlede clips over så mange dage. Jeg filmede alle klips med GoPro. Det meste solo, hvor jeg stillede kameraet, eller med selfie stick. Efterfølgende klippede og redigerede jeg i GoPro Studio.

Det tog sin tid at finde det rette track som jeg ville lave videoen til, det skulle være surf punk inspireret og jeg var gennem flere før jeg faldt over dette gamle "Blink 182" track. Derfra byggede jeg videoen op så hvert klip passede ud fra musikken.

Målet med projektet var et edit fyldt med sommer/surf/cruise stemning.

Se resultatet og vurdér selv.


Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram