Cat Eye cykellygte anbefaling


Jeg har købt en racercykel og er begyndt at cykle hjem fra arbejde fra Hareskoven til Solrød Strand.
Jeg skulle bruge en god forlygte og snuppede én af dem vi har på tilbud i butikken sat ned fra 299,- til 99,- CATEYE UNO hedder den.

Den er virkelig god: Den laver en skarp lyskegle foran cyklen, så du kan nå at se huller eller andre forhindringer. Den holder strøm fantastisk længe (de skriver 60timer på æsken, men det har jeg ikke selv nået at opleve endnu). Den sidder i en god holder på styret den kan monteres uden værktøj og gør at man let kan tage lygten af (og evt. bruge som lommelygte). Man skal holde knappen inde et stykke tid for at tænde, så man undgår at få tændt den med et hurtigt tryk i tasken og aflade batteriet ved at have den liggende tændt) ...og apropos batteriet bruger den ét enkelt almindeligt AA batteri der ikke koster en krig og som kan fås overalt!

NÃ¥ ja, det blev sgu lidt af en salgstekst, men faktum er at det er et super godt produkt og jeg giver min varmeste anbefaling.
Den kan bestilles her bit.ly/1Lbi31l
Hvis du ikke kan komme forbi Hareskoven, så vælg betaling via MobilePay og smid en 50'er oveni, så skal jeg nok sende den til dig med posten.
/Kenneth

Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram