MTB tur Cannes: St. Tropez

Tirsdag 9:00
Super lækkert vejr og great news: Birger har det bedre og er med i dag! Tobias har fyret op i en crazy nice omelet og vi ændrer planen om at tage til Nice og går i stedet for at tage bilen ca 80km sydpå på langs kysten og opleve St. Tropez, hvor Birger har et bjerg i tankerne.

Tirsdag 10:30
På vej ned langs kysten er der fyldt med landevejs ryttere. Tobias og Birger kommenterer cykler og ryttere som bike nørder kan gøre det og begejstringen stiger eksplosivt da de spotter én med omvendt cykelhjelm :-D
Tobias, Mikkel og jeg står af bilen og cykler ca. 14 af kilometerne langs kysten til vi når Saint-Raphaël hvor Birger samler os op igen og vi kører videre i bil ind til Saint-Tropez...nåja og vejret er nærmest som dansk sommer vejr.

Tirsdag 14:00
Til frokost gik vi for pasta bolo på en fortovsrestaurant i solskinnet i St. Tropez og vi er nu på vej op mod Ramatuelle, en lille by halvt oppe på et bjerg ca. 10 km inde i landet. Det er landevej, men vi kører gennem det sydfranske landskab i solen, så det er helt fint. Planen er at fortsætte til toppen hvor vi håber at finde et singletrack ned.

Tirsdag 16:00
Ramatuelle var en super romatisk lille "vinbonde-agtig" bjerglandsby med en vild udkigs platform lige udenfor. Vi har fortsat vores climb til toppen. Udsigten på vej op i solskinnet har været fuldstændig fantastisk.

Tirsdag 16:30
De første par hundrede meter ned var et supernice smooth og hurtigt singletrack mellem træer, hvor jeg fik noget godt helmet cam action af Birger i kassen (håber jeg). Derefter blev sporet lidt mere rocky og smadret men stadig feeedt.

Derfra kunne vi ikke rigtig finde mere og måtte ende med at køre tilbage på asfalt vejen og hjule tilbage den vej vi var kommet. Til gengæld var det så i solnedgangen over vinmarkerne...yes!

Torsdag 18:00
Birger har inviteret på en post ride is/beverage på havnen i Saint Tropez. Jeg er gået for en smoothie - tropical jatak. Vi nyder udsigten over havnens yacht flåde mens julepynten lyser mere og mere op i takt med at mørket sænker sig.








Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram