MTB tur Cannes: Afgang


Fredag 10:00
Jeg er i Amagercentret med Caroline (min datter på 5). Vi har en hyggedag sammen bare os to og er på vej ud at købe julegaver. Besked fra Birger: "Ring lige". Jeg ringer: "Jeg kan låne et hus i Sydfrankrig næste uge. Har du nogen mulighed for at tage afsted en uge i forhold til familien? Så er der afgang i morgen eftermiddag! Vi pakker cyklerne i bussen og laver en mountainbike teambuilding tur"!

Lørdag 12:00
Jeg skylder Marie en ekstra stor julegave ...og god opførsel - ihvertfald resten af året ;-) Hun står for driften på hjemmefronten og jeg tager afsted en uge. Hele aftenen i går er gået med at pakke og få styr på stumper. Morgenen og formiddagen har vi været til Jul på Bryggen med ungerne. Nu er jeg klar til afgang.

Lørdag 18:30
På vej i bussen: Birger, Tobias, Mikkel og jeg. Først i bussen fandt jeg ud af, at det er Cannes vi er på til. Vi havde tænkt på at tage en dag på ski/snowboard på Alp D'huez på vejen, men har droppet det pga. vejret. I stedet talte vi på færgen om at tage forbi Harzen til en dag på MTB dag dér. Vi blev enige om at vi evt. gør det på vej hjem. Vi har 17 timer i bussen foran os.

Jeg har været på mange ture i vores "egen bus" når vi et taget på vores årlige snowboard ture, hvor vi efterhånden har vores egne vaner og rutiner.

Så det gir lige et ekstra tvist på oplevelsen for mig, at være med her i Birgers bus, hvor der også, efter mange roadtrips, er rutiner og præferencer i forhold til mad, kørevagter, musik osv. og så selvfølgelig med nye mennesker. Nye input, nye indtryk allerede fra starten af turen - det er fedt.

Jeg er 100% stoked!

Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram