Årets skateboardfilm

"We Are Blood" - Titlen på årets største skateboard film. En dokumentar om det specielle fællesskab skateboarding skaber og en fin skildring af den indforståethed der er blandt skateboardere.


Vi følger Paul Rodriguez og en række andre top skatere på deres rejse (i en smadret autocamper) til skatespots over hele verden, hvor de selvfølgelig leverer skateboarding på et helt utrolig højt plan.

Filmen bliver aldrig kedelig og er meget mere end bare trick på trick, som jeg synes mange skateboard/actionsportsfilm godt kan have en tendens til at være. Det er stadig vanvittige lines og de vildeste tricks, men samtidig et indblik i tankerne og, til tider, frustrationerne der ligger bag.

Det bidrager selvfølgelig også til oplevelsen at We Are Blood er cinematisk helt i top! Superfedt produceret med kæmpe budget, state-of-the-art udstyr, fantastisk filming og hele den mølle dér.

Det er virkelig en oplevelse af se den!

Varighed: Ca. 80 minutter
Instruktør: Ty Evans
Website: www.weareblood.com

Se traileren her:



Der er også udgivet en "We Are Blood" Travelogue serie på YouTube med footage fra de forskellige destination / spots der indgår i filmen, samt et par "The Technology Behind" videoer. De kan alle findes i denne playliste

Derudover en masse videoer, interviews, premierevideoer mv. på YouTube...bare søg: "We Are Blood"

Filmen kan købes på DVD / Blu-Ray og selvfølgelig alle digitale platforme.

Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram