Wakeboard manglede lidt DIY

For nogle måneder siden faldt jeg over et brugt Liquid Force Watson Hybrid Wakeboard 2011 med bindings for 1500 på dba.dk og slog til.
Det var en superflink dude jeg købte det af. Han havde selv brugt det et par sæsoner i kabel park og haft det liggende i boardhotel ude i Copenhagen Cable Park så det var egnet til kickers, bokse og rails og andre features. Han havde også wakeboardet efter båd et par gange med det.
Hjemme i hans lejlighed fik han mig til at hoppe ned fra en kasse på hans stuegulv for at se min naturlige fodplacering når jeg lander på fødderne. Han hjalp mig med at skrue vinding på i vinkel 12/12 og med den rette afstand. Han var den helt rigtige profil at købe et brugt board af og det helt rigtige board til mit behov/formål det primært er session af og til i kabelpark.
Efter første session sad bindingerne ret løst og han havde også nævnt at jeg nok lige skulle spænde efter. Det viste sig dog at der kun var spændskiver på én ud af fire skruer, så jeg har lige været en tur i rodekassen på værkstedet og finde lidt skiver der passer.
Så er den i vinkel og jeg glæder mig til næste tur på vandet.

Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram