Bedre end at smide det ud

Jeg har haft mit gamle skateboard liggende på altanen et stykke tid. Det var et Almost skateboards Rodney Mullen 7.75 Balloon Pro deck. Det var godt busted og med smadret griptape på.
Jeg var træt af at have det liggende og ville egentlig bare smide det ud. Men så tænkte jeg at jeg lige ville prøve at flå grip tapen af bare for at se hvor let det gik. Det gik OK let så ved jeg det til en anden gang.
Så kom jeg i tanke om at jeg havde en rulle Brick Harbor grip liggende. Det var heller ikke for godt (det havde vidst ligget lidt for længe og havde revner i)
Alt i alt var det ikke meget værd men istedet for at smide det ud snuppede jeg lige et billede og lagde i en skateboard køb/salg gruppe på Facebook for en 50er (samme gruppe jeg også fandt mit nye Plan B bræt i)
Et par timer senere kom en dude forbi og hentede det og det var sgu sweet. Det er ikke så vigtigt med de 50 kr, men mere det at han blev glad for et superbilligt skatebaord og jeg havde minimalt besvær med at "sende det videre"...og så giver det også bare supergod mening at noget der stadig kan bruges ikke går til spilde.


Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram