Plan B skateboard supersweet deal


Jeg købte et brugt skateboard i dag og lavede en supersweet deal.

Den flinke unge mand jeg købte det af havde været i Florida USA og købt et board med hjem for et par år siden - vidst nok i en VANS shop derovre. Han havde kørt på det et par gange, men det var ikke rigtig noget for ham alligevel.

Så han lagde det på Facebook i går en skateboarding køb/salg gruppe jeg er med i. Jeg så det en time efter. Han lagde op til bud med en startpris på 500, men jeg fik lavet en deal om at vi kunne mødes i dag på Københavns hovedbanegård og fik ham til at fjerne annoncen.

Så jeg ikke blev overbudt men han tilgengæld fik lavet et hurtigt salg til og kom af med det til en sikker køber - win-win!

Meetup på hovedbanen idag og han var der tli tiden som aftalt - det kan sgu ellers være lidt at et lotteri nogen gange om folk dukker op. Men han var on point og jeg gav de 500,- for boardet.

Han havde endda tilbudt mig et super lækkert Habitat Reflex Utili-tool skateboardtool med bearing press/remover og gevindskærer med oveni for 75,- Det er et virkelig lækkert værktøj, så jeg laver nok et indlæg en anden gang om det alene.

Toolet ligger til 24£ hos Amazon.co.uk med fragt sÃ¥ ca DKK 250,-

Boardet er et nice naviblåt/sølv Plan B deck P.ROD RUSH (Paul Rodriguez) 8" pro model. Jeg vil anslå at det ville have kostet 4-500,- herhjemme fra nyt.

Grønne Thunder Spacedust 2 Hollow Lights truck - det ville have koster 549,- hos Streetmachine (shop/webshop i København)

Plan B Ryan Sheckler Pro-Spec wheels 51mm - specielle modeller jeg lige så til 500,- på LAB (shop/webshop fra Kbh) Tror det er 101aa i hårdhed. De skulle være ekstra lette og garanteret at man undgår flatspots. De har overflade med huller som en golfbold på indersiden. Det har jeg ikke set før, men de ser sweet ud og ruller godt.

Bones REDS lejer koster ca 180,- fra nye

Board griptape trucks hjul lejer og værktøjet var altsammen i superfin stand og så godt som nyt. Så jeg lavede en supersweet deal!

Plan B P.ROD (Poul Rodriguez) pro model

Thunder trucks / Ryan Sheckler Pro-Spec 51mm

Habitat Reflex Utili-tool skateboard tool

Unknown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram